9

 

Sosyalist Enternasyonal: CHP’nin AB’ye üyelik mücadelesini destekliyoruz

Sosyalist Enternasyonal’ın Bükreş’teki Avrupa Komitesi toplantısında yayınlanan Bükreş Deklarasyonu’na, Türkiye’nin Avrupa Birliği üyelik sürecine ilişkin olarak CHP’nin mücadelesine destek geldi.

21:32:41 | 2024-07-06

GlobalKalem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katıldığı Sosyalist Enternasyonal’ın Bükreş’teki Avrupa Komitesi toplantısında yayınlanan Bükreş Deklarasyonu’na, Türkiye’nin Avrupa Birliği (AB) üyelik sürecine ilişkin olarak CHP’nin mücadelesine destek geldi. Özel, deklarasyona ilişkin olarak ANKA Haber Ajansı’na yaptığı değerlendirmede, “Bunu hem partimiz hem Türkiye için kritik bir adım olarak görüyoruz” ifadesini kullandı.

Sosyalist Enternasyonal’ın Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Avrupa Komitesi toplantısında yayınlanan Bükreş Deklarasyonu’nda, CHP’nin yerel seçim başarısı ve Türkiye’nin AB sürecine ilişkin vurgular yer aldı.

 




ETİKET :  

Tümü
UA-147632479-1