9

 

Çakıcı, sokağa çıkan yurttaşları hedef gösterdi

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, artan döviz kuruna ve ekonomik tabloya tepki göstermek için Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilde sokağa çıkan yurttaşları hedef göstererek, "Sokağa çıkan vatandaşlarımıza CHP ve HDP'nin, uluslararası provokatörlerin bu kışkırtmalarına fırsat vermeyiniz" ifadelerine yer verdi.

14:36:34 | 2021-11-24

GlobalKalem

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere pek çok kentte yurttaşlar, döviz kurundaki artış, TL’nin giderek değer kaybetmesi ve zamların ardından sokağa çıktı.

MHP'li suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, sosyal medya hesabı üzerinden sokağa çıkanları tehdit eden ifadeler içeren bir açıklama yaptı.

Çakıçı tehdit açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Batı ve Okyanus ötesinin 15 Temmuz'da FETÖ’cüleri devreye sokarak ülkemizde vatan hainlerin ihtilal yaptırmak istediğini aziz milletimiz bilmektedir. Aylardır Türkiye'nin ekonomik kodlarıyla oynayan Batı ve okyanus ötesi ile onların Türkiye'deki yerli işbirlikçileri, doları yükselterek hükümeti ve Cumhur İttifakı’nı yıpratmak istemekte, vatana ihanet eden belirli odakları devreye sokarak vatandaşımızı sokağa döktüren ve onların uluslararası patronlarının bu uğraşlarının boşa çıkacağını sağduyu sahibi milletimiz bilmektedir

Çakıcı, “Sokağa çıkan vatandaşlarımıza CHP ve HDP'nin, uluslararası provokatörlerin bu kışkırtmalarına fırsat vermeyiniz” İfadelerini kullanarak, “Devlet sahipsiz değildir. Devletinize lütfen güveniniz” paylaşımını yaptı."

Image




ETİKET :  

Tümü
UA-147632479-1